Project: Qi-Health

Meer dan een verdubbeling (248%) van het aantal boekingen!

Qi-Health is een schoonheids- en massagesalon in Delft en Amsterdam. Hier zie je hoe een nieuwe website, een advertentiecampagne en professionele fotografie, de klantenkring van Qi-Health binnen een paar maanden aanzienlijk heeft laten groeien.

De uitdaging

De oude website van Qi-Health was erg onoverzichtelijk en miste een herkenbare stijl. Dit leidde ertoe dat potentiële nieuwe klanten afhaken en niet bellen om een boeking te maken. Bovendien wordt er op de website niet duidelijk gecommuniceerd wat de activiteiten en waarden van Qi-Health zijn.

De oplossing

Bursty heeft een plan gemaakt om met een nieuwe website voor Qi-Health het boekingsproces laagdrempeliger te maken en een terugkomende stijl te implementeren in socialmediakanalen. Niet alleen het doel om het aantal boekingen per maand te verdubbelen is gerealiseerd, ook heeft Qi-Health inmiddels een tweede locatie geopend in Amsterdam.

+124%
Meer boekingen op maandbasis!

Het resultaat

Door een nieuwe website, een advertentie campagne en professionele fotografie heeft Qi-Health binnen een paar maanden de klantenkringen aanzienlijk zien groeien. Het aantal boekingen per maand is zelfs meer dan verdubbeld! Hierin zit nog steeds een stijgende lijn, en hebben we volop vertrouwen dat Qi-Health nu op de goede manier wordt gepositioneerd.