Project: Charlier Services

Professionele sales en projectmanagement services op maat

Charlier Services is een bureau gevestigd in Delft gespecialiseerd in lead-generation, projectmanagement en PR. Een overzichtelijke en effectieve landingspage zorgen er voor dat Charlier Services professionaliteit uitstraalt.

De uitdaging

Charlier Services was nog een erg jonge onderneming zonder een website. Dit heeft als gevolg dat Charlier Services nieuwe klanten misloopt. Bovendien oogt dit erg onprofessioneel en kan het bedrijf niet op een efficiënte manier informatie delen met potentiele klanten.

De oplossing

Bursty heeft een plan gemaakt om met een website voor Charlier Services het bedrijf een professionele identiteit aan te brengen waar nieuwe klanten een overzicht hebben van de bedrijfsvoering. Als lead-generatie bureau is Charlier Services nu een online vindbaar bureau met een duidelijke en professionele landing page.

Duidelijke communicatie naar bezoekers

Het resultaat

Charlier Services heeft nu een professionele website die het bedrijf er niet alleen goed uit laat zien, maar ook duidelijk naar de bezoekers communiceert wat Charlier Services voor ze kan betekenen.